Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Het optimale rendement met jouw website door goede vindbaarheid. Wij zorgen dat je website makkelijk en snel vindbaar is.

Zoekmachine optimalisatie, ook wel Search Engine Optimization (SEO) genoemd, is het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website in zoekmachines. Dit zorgt ervoor dat jouw doelgroepen op jouw website uitkomen en niet bij je concurrent.

De meeste ondernemers zien het belang van een investering in een professionele website wel, maar zijn daarnaast helaas niet thuis in het onder de aandacht brengen van de website op de juiste plaatsen. De website staat dan wel online, maar de impact ervan blijft achterwege. Dit komt tot uitdrukking in tegenvallende bezoekersaantallen, weinig opbrengsten, geen inzicht in de statistieken en slechte vindbaarheid in Google.

Waard Online Marketing is ervan overtuigd dat online succes alleen te behalen is door een gedegen online strategie. Deze strategie bevat veel elementen en deze moeten op elkaar afgestemd zijn. Je kunt nog zo’n mooie website of goed productassortiment hebben, hiermee ben je er helaas nog niet.

Zoekmachine optimalisatie is één onderdeel van de online strategie. Vindbaar zijn op de goede en relevante zoekwoorden binnen de zoekmachines en vooral bij Google, de grootste zoekmachine ter wereld, maken het verschil tussen succes of falen van de online strategie.

Door middel van zoekmachine optimalisatie kun je veel relevante bezoekers naar je website of webshop leiden. Doorgaans zijn de kosten een stuk lager dan bezoekers krijgen via online adverteren.

Bijna iedere zoektocht naar een product of dienst start op internet, dus daar wil je goed gevonden worden. Waard Online Marketing zorgt ervoor dat je nieuwe klanten bereikt. We kunnen je helpen in het verbeteren van de online vindbaarheid. Dit doen we als volgt. Bekijk de werkwijze zoekmachine optimalisatie.

Neem direct contact op!

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wil je aan de slag met zoekmachine optimalisatie? Neem contact op!

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Website

  Onderwerp (verplicht)

  Bericht (verplicht)

  Dit formulier verzamelt jouw naam, email, website en mogelijke andere privacygevoelige informatie die je in het bericht naar ons toestuurt. We gebruiken deze informatie alleen om contact met je op te nemen of je vraag te beantwoorden. Lees voor meer informatie onze Privacy Statement.

  Website analyseren?

  Wil jij weten hoe jouw website ervoor staat? Een eerste analyse voeren wij graag voor jou uit.

  Vraag je analyse aan