Webstatistieken

Meten is weten. Uit je website komt een enorme hoeveelheid data die je allemaal kunt gebruiken om inzicht te krijgen, doelen te controleren of doelen bij te stellen. Webstatistieken geven je inzicht in hoe bezoekers zich bewegen over de website en wat zij doen. Door middel van webstatistieken krijg je een compleet beeld van de resultaten van jouw website. Voorbeelden hiervan zijn: Hoeveel bezoekers komen er op de website? Wie zijn het en wat voor gedrag vertonen ze? Wat vinden ze interessant? Waar klikken ze op? Maar ook waar klikken ze juist niet op? Waar haken bezoekers af in een bestelproces? Alles samen is het een zeer nuttige bron van informatie waar je mee aan de slag kunt. Nee, mee aan de slag moet!

Google Analyticsinzicht door webstatistieken

Inzicht in je webstatistieken kun je krijgen via Google Analytics. Dit is een tool waar een goede website niet zonder kan. Hier wordt een dashboard in gebouwd om je belangrijkste doelen te meten. Het goed inrichten van het Google Analytics account is van groot belang om de webstatistieken op een goede manier te verzamelen. Deze gegevens worden bijvoorbeeld ook gebruikt tijdens een campagne voor online adverteren of bij zoekmachine optimalisatie. Slimme ondernemers investeren in het gericht verzamelen van gegevens om dit daarna te vertalen naar online marketing.

Wat kan Waard Online Marketing voor mij doen?

Het inrichten van het Google Analytics account is altijd de eerste stap. Komen de webstatistieken op de goede manier binnen? Kloppen deze gegevens en zijn ze herkenbaar? Als dit zo is, kunnen we aan de slag met het inzichtelijk maken van alle noodzakelijke gegevens. Wat wil je weten? Welke doelen wil je nastreven? Dit bepaalt welke gegevens er uit Google Analytics gebruikt worden.

Dus wil jij meer inzicht in het effect van jouw online marketing activiteiten? Neem dan contact op!

Neem direct contact op!

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wil je aan de slag met jouw webstatistieken? Neem contact op!

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Website

  Onderwerp (verplicht)

  Bericht (verplicht)

  Dit formulier verzamelt jouw naam, email, website en mogelijke andere privacygevoelige informatie die je in het bericht naar ons toestuurt. We gebruiken deze informatie alleen om contact met je op te nemen of je vraag te beantwoorden. Lees voor meer informatie onze Privacy Statement.