Sociale media

Sociale media boomSociale media. Wie gebruikt ze niet? Er is een hele grote kans dat jouw doelgroep te vinden is op sociale media, maar welk kanaal gebruiken ze? Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, Pinterest, Google+, LinkedIn of een ander kanaal? En hoe kan jij in contact met ze komen via deze kanalen?

Wat kan sociale media voor jouw bedrijf betekenen?

Sociale media maken het mogelijk om de dialoog met jouw doelgroep aan te gaan of onderdeel te worden van een online dialoog waarbij jouw merk of product centraal staat. Maar wat kun je bereiken via sociale media?

 • Naamsbekendheid vergroten
 • USP’s laten zien
 • Bezoekers naar jouw website krijgen
 • Meer (online) verkopen realiseren
 • Online reputatiemanagement

Wil je sociale media effectief inzetten en beheren? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem direct contact op!

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wil je aan de slag met sociale media? Neem contact op!

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Website

  Onderwerp (verplicht)

  Bericht (verplicht)

  Dit formulier verzamelt jouw naam, email, website en mogelijke andere privacygevoelige informatie die je in het bericht naar ons toestuurt. We gebruiken deze informatie alleen om contact met je op te nemen of je vraag te beantwoorden. Lees voor meer informatie onze Privacy Statement.

  Wat hebben wij geschreven over Sociale Media?

  Twitter naar 280 tekens

  november 8th, 2017|

  Twitter verhoogt deze week de limiet voor het aantal karakters van 140 naar 280 tekens. Vanaf september is hier uitgebreid mee getest en Twitter heeft nu aangegeven dat dit voor iedereen beschikbaar komt. In

  Hoe claim ik mijn eigen zakelijke Facebook URL?

  januari 15th, 2016|

  Er zijn nog steeds veel zakelijke Facebook-pagina's die een lange en onduidelijke URL gebruiken zoals facebook.com/jouwbedrijfsnaam/1239780976553adt. Wist jij dat je jouw eigen nette en korte URL kunt claimen? Ik heb bijvoorbeeld www.facebook.com/waardonlinemarketing geclaimd. Je Facebook