Over Waard Online Marketing

Waard Online Marketing is een online marketing bureau dat ontstaan is uit de passie voor online marketing en nieuwe technieken. We zien dat veel MKB ondernemers behoefte hebben aan online marketing advies. Er is een website, maar wordt deze ook goed gevonden en gebruikt? Daarom willen wij samen met jou aan de slag gaan om invulling te geven aan online doelen. Op veel momenten kunnen wij de spil zijn tussen jou en de webbouwer. Je bent vanaf het begin betrokken bij het hele proces van online marketing. Of het nu gaat om het bepalen van zoekwoorden of om het inzien van rapportages.

Doordat wij alle trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing en advertentiecampagnes op de voet volgen kunnen wij onze diensten en werkwijze zeer actueel houden. Wij werken altijd op basis van de richtlijnen van Google.

Niels de Waard
Niels de WaardEigenaar - Online Marketeer

Certificeringen

Google Analytics Certified

Google Adwords Certified

Bing Certified

Waar kun je ons vinden?

Waard Online Marketing is gevestigd in Schoonhoven. Hier werken we hard om de beste resultaten te bereiken voor onze klanten. In onze dienstverlening staat de klant centraal. Jouw wensen zijn daarom leidend bij het samenstellen van de plannen. Wij zijn er van overtuigd dat de combinatie van jouw vakkennis en expertise en onze inzichten in online marketing zorgen voor een maximaal rendement.

Neem direct contact op!

Waarom Waard Online Marketing?

 • Wij zorgen voor een betere vindbaarheid voor iedere klant. Hierbij houden we rekening met de kenmerken van jouw branche.
 • Wij geven inzicht in de mogelijkheden voor jouw bedrijf.
 • Persoonlijke communicatie.
 • Passie voor online marketing.
 • Praktische benadering.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wil je weten wat Waard Online Marketing voor je kan betekenen? Neem contact op!

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Website

  Onderwerp (verplicht)

  Bericht (verplicht)

  Dit formulier verzamelt jouw naam, email, website en mogelijke andere privacygevoelige informatie die je in het bericht naar ons toestuurt. We gebruiken deze informatie alleen om contact met je op te nemen of je vraag te beantwoorden. Lees voor meer informatie onze Privacy Statement.