Online strategie

Als ondernemer sta je voor een enorme uitdaging! Hoe ga jij jouw bedrijf online in de markt zetten? Iedereen is tegenwoordig online te vinden, maar hoe zorg je dat je hier bovenuit steekt? Wat zorgt voor het onderscheidend vermogen? Hoe bereik je de gewenste doelgroep? Hoe ga je om met alle snelle veranderingen die continue voorbij komen in de huidige tijd?

Voordat je bijvoorbeeld aan de slag gaat met e-mail marketing of veel geld investeert in online adverteren is het raadzaam om eerst na te denken over je online strategie. Dit is namelijk de houvast van je online marketing activiteiten.

Online strategie? Wat nu?

De eerste vraag is altijd: Wat wil je online bereiken met je bedrijf? Ook bij online strategie hangt het af van de wensen en behoeften van jouw bedrijf. Wat wil je dat jouw website communiceert? Welke doelstellingen heb je? Welke kanalen wil je gebruiken? Welke doelgroep(en) wil je benaderen? Wie zijn de concurrenten? Dit is een aantal belangrijke vragen dat beantwoord moet worden voordat de online strategie wordt bepaald.

Aan de hand van deze en vele andere vragen gaan we aan de slag met het bepalen van de online strategie.

Wil jij jouw online strategie bepalen? Neem dan contact met ons op.

Neem direct contact op!

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wil je aan de slag met jouw online strategie? Neem contact op!

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Website

  Onderwerp (verplicht)

  Bericht (verplicht)

  Dit formulier verzamelt jouw naam, email, website en mogelijke andere privacygevoelige informatie die je in het bericht naar ons toestuurt. We gebruiken deze informatie alleen om contact met je op te nemen of je vraag te beantwoorden. Lees voor meer informatie onze Privacy Statement.