Online marketing

Online marketing

Op het gebied van online marketing doen we eigenlijk alles. We willen jou met jouw klanten verbinden. De online vindbaarheid van je bedrijf verbeteren. Je website moet meer relevante informatie bevatten, maar hij moet ook gebruiksvriendelijk en logisch blijven.

Wat is online marketing?

Eigenlijk omvat Online marketing alles wat te maken heeft met het online promoten van jouw producten of diensten. Bijvoorbeeld het kennen van je doelgroep, het realiseren van online groei, het opzetten van meetbare doelstellingen en het onderzoeken van de content op pagina’s van jouw website. Wat je wilt is het tonen van een relevante en interessante pagina op dat moment dat de klant hiernaar op zoek is of hier gevoelig voor is. Dat is het moment om conversie te kunnen bewerkstelligen!

Wat zijn de mogelijkheden?

Online marketing is breed en heeft veel kanalen die ingezet kunnen worden.

Meten en verbeteren

Als de eerste bezoekers op de website komen is het interessant om te meten wat er gebeurt op de website en pagina’s. Hier komen de webstatistieken in beeld. De statistieken geven inzicht in kansen en verbeterpunten voor de website. Deze verbeterpunten activeren weer acties in bovengenoemde kanalen. Met het doorvoeren van deze verbeterpunten komen bezoekers sneller op de gewenste pagina terecht, converteren ze beter en blijven ze langer op de website.

Wil jij aan de slag met online marketing? Neem dan contact op.

Neem direct contact op!

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wil je aan de slag met online marketing? Neem contact op!

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Website

  Onderwerp (verplicht)

  Bericht (verplicht)

  Dit formulier verzamelt jouw naam, email, website en mogelijke andere privacygevoelige informatie die je in het bericht naar ons toestuurt. We gebruiken deze informatie alleen om contact met je op te nemen of je vraag te beantwoorden. Lees voor meer informatie onze Privacy Statement.