Google Adwords

Google Adwords is het grootste en meest gebruikte platform op het gebied van online adverteren. Binnen Google Adwords vallen de Google Adwords Logoadvertenties die je ziet boven en onder de zoekresultaten in Google. Maar ook de advertenties in tekst of beeld op heel veel andere websites. Deze websites zijn aangesloten bij het Google Display Netwerk.

Google Adwords in zoekresulten

Veel bedrijven maken gebruik van de mogelijkheden binnen Adwords. Ze adverteren hier en bereiken hiermee de doelen die zij online gesteld hebben. Voorbeelden van de deze doelen zijn:

 • Verkopen van artikelen
 • Genereren van leads
 • Lezen van content door gebruikers en/of klanten
 • Views voor een film
 • Downloads van folder/whitepapers/enz.
 • Enz enz

Ook jouw website heeft, als het goed is, één of meerdere van deze doelen en deze zijn of ondersteunen de grotere doelen binnen jouw bedrijf.

Google Adwords is continue bezig zijn

Om succesvol te kunnen zijn op Adwords moet je continue bezig zijn. Afhankelijk van de grootte van de campagne(s) is dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse bijsturing noodzakelijk. De gebruikers en de statistieken uit Google Analytics geven je veel input om verbeteringen door te voeren binnen de lopende campagnes. Ook komen hier weer nieuwe ideeën uit voort voor nieuwe campagnes voor jouw bedrijf.

Juiste zoektermen zijn noodzakelijk om de campagne zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hierdoor wordt er gezorgd dat er meer kliks, meer vertoningen of meer conversies behaald worden voor jouw campagnes.

Wat zijn de voordelen van Google Adwords?

Het voordeel van Google Adwords is dat het uitermate flexibel en goed beheersbaar is.  En je kunt als bedrijf in contact komen met een door jouw gekozen doelgroep. Er is in tegenstelling tot bij zoekmachine optimalisatie sneller succes mogelijk, omdat dit direct in werk gezet wordt. Door gebruik te maken van Google heb je enorm groot bereik omdat Google de grootste zoekmachine is en ook het grootste Display Netwerk heeft.

Benieuwd hoe jij Google Adwords kan inzetten? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

We zijn volledig gecertificeerd voor Google Adwords en ook voor Google Analytics en Bing adverteren. Dus je bent bij ons aan het goede adres!

Neem direct contact op!

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wil je adverteren via Google Adwords of Google Adwords slimmer inzetten? Neem contact op!

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Website

  Onderwerp (verplicht)

  Bericht (verplicht)

  Dit formulier verzamelt jouw naam, email, website en mogelijke andere privacygevoelige informatie die je in het bericht naar ons toestuurt. We gebruiken deze informatie alleen om contact met je op te nemen of je vraag te beantwoorden. Lees voor meer informatie onze Privacy Statement.